Caroline Graham Hansen scoret for Barcelona lørdag. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Graham Hansen scoret i storseier – Barcelona vant 10-1

Caroline Graham Hansen fant veien til nettmaskene da Barcelona slo Granada hele 10-1 i den spanske toppdivisjonen lørdag. Katalanerne har vært feilfrie i sesonginnledningen.

Av NTB | 28.09.2024 22:11:31

Sport: Den norske landslagsprofilen scoret Barcelonas sjuende mål. Da var det spilt 65 minutter. Granada holdt lenge godt unna mot stjernegalleriet til Barcelona, men mot slutten av den første omgangen løsnet det ordentlig.

På overtid fastsatte Alexia Putellas resultatet til 10-1. Det var den spanske stjernens andre straffemål for dagen.

Graham Hansen scoret sine to første seriemål for sesongen i 3-1-seieren mot Real Sociedad 13. september. I forrige serierunde gikk hun målløs av banen i 1-0-triumfen borte mot Sevilla.

Barcelona har vunnet ligaen de fem siste årene og har vært Spanias klart beste lag.

I neste serierunde venter Kamilla Melgårds Madrid på bortebane.