Jonas Therkelsen scoret da Strømsgodset vant mot Viking i Marbella. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Godset vant siste kamp i Spania – slo Viking

Strømsgodset vant 3-2 mot eliteseriekollega Viking i spanske Marbella torsdag. Treningskampen var den siste for begge lag i Spania før de reiser til Norge.

Av NTB | 23.02.2023 16:15:57

Sport: Det ble få mål i første omgang før det hele snudde etter pause.

Begge lag vartet opp med gode muligheter i den første omgangen, men det forble målløst lenge. Strømsgodset gikk til slutt til pause med ledelse etter at Jostein Ekeland fant nettmaskene.

Etter hvilen fortsatte drammenserne de gode taktene. Jonas Therkelsen økte ledelsen etter snaue ti minutter før Marcus Mehnert sto for 3-0 minuttet etter.

Kristoffer Løkberg reduserte to ganger for Viking, men nærmere kom ikke siddisene. Dermed avsluttet Godset treningsoppholdet i Spania med seier.

Strømsgodset har kun én treningskamp igjen mot Sarpsborg 08 før Eliteserien sparkes i gang i april. Kampen spilles 12. mars på Marienlyst stadion.

Viking har to treningskamper i vente tilbake i Norge. Den første kampen spilles mot Rosenborg 12. mars, før de møter Sandnes Ulf borte seks dager etter.