Lillestrøms Espen Garnås jubler for sin scoring sammen med Thomas Lehne Olsen i kampen mot Haugesund på Åråsen. Foto: Javad Parsa / NTB

Garnås matchvinner for Lillestrøm mot Haugesund

Espen Garnås' mål etter 57 minutter ble kampens eneste da Lillestrøm slo Haugesund 1-0 i Eliteserien i fotball.

Av NTB | 05.11.2023 19:04:03

Sport: Haugesund kom til Romerike med en solid høstform inne. Lagets seiersrekke på tre kamper fikk derimot bråstopp i bortemøtet med et godt og defensivt Lillestrøm.

Haugesund kunne med en ny seier nærmest ha spikret ny kontrakt med 30 poeng det ennå ikke avklart med tre kamper igjen av sesongen.

Lillestrøm har vært noe mer ujevne i sine prestasjoner i det siste og laget har nærmest vunnet annenhver kamp.

– Det ble en bunnsolid defensiv kamp og en slitekamp. Gutta var i kjelleren og vi er godt fornøyd med tre poeng. Det ble en kamp hvor det ikke sprudlet offensivt, innrømmet LSK-trener Bakke overfor TV 2.

Espen Garnås stupte inn 1-0 etter 57 minutter da laget klarte å klore seg fast oppe i angrepet. Ylldren Ibrahimaj sto for pasningen. Det var Garnås’ tredje mål for sesongen.

Det var mye dueller uten det helt store pasningsspillet.

– Gutta leverte godt. Vi hang med og klarte lenge å holde Lillestrøm fra målet på deres egen hjemmebane. Litt trist at vi ikke fikk med oss ett poeng, sa Haugesund-trener Sancheev Manoharan.

Med tre nye poeng hold Eirik Bakkes menn fortsatt sjetteplassen på tabellen og har to poeng opp Molde på plassen foran.

Det ble en jevnspilt 1. omgang hvor lagene hadde et par farlige sjanser hver.