Matteo Gabbia nikker inn Milans seiersmål i byderbyet mot Inter. Foto: Luca Bruno, AP / NTB

Gabbia ordnet Milan-opptur – slo Inter i derbyet

Milans tunge sesongstart ble litt bedre da midtstopper Matteo Gabbia nikket inn vinnermålet i byderbyet mot Inter rett før slutt.

Av NTB | 22.09.2024 23:11:18

Sport: Gabbia løp seg fri og stanget inn Tijani Reinders’ frispark i det 89. minutt. Dermed avsluttet han en tung rekke for klubben han heiet på som gutt. Inter hadde vunnet de seks siste derbykampene i Milano.

Milan tok en tidlig ledelse ved Christian Pulisic etter ti minutter, men Federico Dimarco utlignet før halvtimen var spilt. Dimarco er den første spiller født i Milano som har scoret for Inter i derbyet siden Mario Corso i 1971.

Begge keeperne, Yann Sommer i Inter-målet og Mike Maignan i Milan-målet, leverte flere gode redninger som sørget for at det fortsatt sto 1-1 inntil Gabbia satte inn vinnermålet.

Milan innledet serien med to poeng på de tre første kampene, men har nå vunnet de to siste og tatt seg opp på samme poengsum som Inter.

Marcus Holmgren Pedersens klubb Torino er på tabelltopp etter fredagens 3-2-seier over Hellas Verona, ett poeng foran Napoli og Udinese.