En kjempetabbe av Illan Meslier kostet Leeds seieren i toppkampen mot Sunderland. Foto: Rui Vieira, AP / NTB

Fryktelig Meslier-brøler ga Sunderland poeng mot Leeds

Leeds var på vei mot borteseier i toppkampen mot Sunderland, men en kjempetabbe av keeper Illan Meslier på overtid av overtiden ga vertene 2-2.

Av NTB | 04.10.2024 23:41:25

Sport: Dermed forblir Sunderland på tabelltopp i mesterskapsserien iallfall til lørdag. Laget er ett poeng foran Burnley, tre foran Leeds og Sheffield United.

De seks tillagte minuttene var akkurat ute da Sunderland-keeper Anthony Patterson tok et frispark ved midtstreken. Etter en vunnet hodeduell flikket Alan Browne ballen i retning av mål, men den sneiet hodet til Junior Firpo og seilte i en slak bue rett mot favnen til Meslier.

Keeperen beveget seg til siden for å fange ballen og så den til sin skrekk forsvinne på siden av ham og inn i mål.

– Jeg snudde meg bort. Jeg var sikker på at gutta ville bli rasende fordi jeg sløste bort muligheten, men så kastet keeperen ballen i mål. Jeg vil ha målet, men han får assist, sa Browne til Sky Sports.

Chris Rigg ga Sunderland en tidlig ledelse, men Joël Piroe utlignet før pause, og Junior Firpo så ut til å bli matchvinner med sin scoring i det 56. minutt.

Leo Hjelde var ubenyttet reserve for Sunderland.