Fredrikstad fortsetter å imponere i Eliteserien. Foto: Thomas Andersen / NTB

Fredrikstad forlenget seiersrekken: – Føles som vi spiller på hjemmebane hver kamp

Fredrikstad fortsetter poengfangsten i eliteseriereturen. Med 3-0 borte mot LSK mandag sikret laget fra plankebyen sin femte strake seier i seriesammenheng.

Av NTB | 20.05.2024 19:09:32

Sport: Det er nok til foreløpig medaljekamp etter en tredel av sesongen. Medregnet cupen er seiersrekken på åtte for klubben som spiller sin første sesong på øverste nivå siden 2012.

– Det er utrolig deilig. Helt sykt. All ære til supporterne. Det føles som vi spiller på hjemmebane hver kamp, sa Sondre Sørløkk til TV 2.

Fem minutter før hvilen tok gjestene ledelsen foran de tilreisende supporterne. LSKs Martin Ove Roseth vant hodeduellen, men stusset et langt innkast videre til bakerste stolpe. Der sto FFKs Júliús Magnússon umarkert og spaserte inn 1-0.

Vondt ble til verre for LSK kort tid etterpå da Thomas Lehne Olsen la seg ned midt på banen. Storscoreren haltet seg til pause og ble byttet av før de siste 45. 17 år gamle Alexander Røssing fikk sjansen andre halvdel av oppgjøret.

LSK forsøkte seg etter hvilen, men fant ikke veien til nettmaskene, og FFK kunne isteden øke til 2-0 like før slutt. Sørløkk ble felt, og Oscar Aga var sikker fra straffemerket.

Tre minutter inn i overtiden økte Sørløkk selv til 3-0 på hodet og sørget for et stygt LSK-resultat på eget gress.

De gule og svarte fortsetter å levere varierende resultater. Kanarifuglene sto med sju poeng på de fem siste før mandagen, men imponerte samtidig forrige runde da de tidvis kjørte over Viking.

LSK møter Odd neste runde, mens FFK tar imot Tromsø på hjemmebane.