Randal Kolo Muani ble matchvinner for Frankrike. Foto: Geert Vanden Wijngaert / AP / NTB

Fransk stjerne utvist da Belgia ble påført nasjonsligasmell

Real Madrids Aurélien Tchouaméni fikk marsjordre, men to scoringer av Randal Kolo Muani sørget likevel for en sterk fransk 2-0-seier over Belgia i nasjonsligaen.

Av NTB | 14.10.2024 22:51:57

Sport: Paris Saint-Germain-spiller Muani scoret én gang før og én gang etter pause. Det skulle vise seg å være nok til å sikre tre viktige franske poeng i A-divisjonen i nasjonsligaen.

Bundesliga-proffen Lois Openda skapte riktignok full spenning i kampen da han utliknet for Belgia på overtid i første omgang, men etter pause festet franskmennene grepet.

Kvarteret før full tid pådro Aurélien Tchouaméni seg sitt andre gule kort etter å ha stoppet en belgisk spiller i skummel posisjon. Dermed måtte gjestene fullføre kampen med ti mann.

Tross et heftig press i sluttminuttene klarte ikke Belgia utnytte overtallet og røk på sitt første tap i nasjonsligaspillet denne høsten. På fire kamper har det i tillegg bare blitt fire poeng.

Dermed er belgierne kraftig på etterskudd når bare to kamper gjenstår.

Italia topper gruppen etter å ha slått Israel 4-1 mandag. Frankrike følger poenget bak.

Tredjeplasserte Belgia har henholdsvis fem og seks poeng opp til lagene foran.