Dennis Hauger slet i Barcelona. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Formel 2: Hauger fikk tidsstraff etter sprintløpet

Dennis Hauger fikk det vrient etter en svak kvalifisering og endte med 9.-plass i Formel 2-førernes sprintløp i Barcelona. Etterpå fikk han tidsstraff.

Av NTB | 22.06.2024 19:13:04

Sport: Det fikk han sammen med en rekke andre førere. Hauger ble straffet med to ganger fem sekunder for å ha vært utenfor banen ved to anledninger.

Straffen sendte Hauger ned på 12.-plass. Alle tidsstraffene gjorde at VM-leder Paul Aron kom seg opp på pallen på 3.-plass.

Det ble en relativt lite spennende dag for den norske motorsportprofilen. Hauger kjørte seg riktig nok opp fire plasser, men fikk ikke samlet poeng i F2-sammendraget.

Franskmannen Victor Martins vant løpet etter å ha startet i nest beste startspor. Det ble 2.-plass til Ritomo Miyata, men hans straff sendte ham ned til 7.-plass. Kush Maini tok over 2.-plassen til Miyata.

Hauger er nummer fire sammenlagt før søndagens hovedløp.