Håkon Evjen ble matchvinner borte mot Silkeborg. Foto: Nikola Krstic / NTB

Evjen matchvinner i serieåpningen for Brøndby – scoret etter 50 sekunder på banen

Håkon Evjen scoret det avgjørende målet da Brøndby snudde til 2-1-seier borte mot Silkeborg i serieåpningen i den danske superligaen søndag kveld.

Av NTB | 23.07.2023 20:03:11

Sport: Nordmannen kom på banen etter 63 minutter og 11 sekunder, og nøyaktig 50 sekunder senere hadde den tidligere Bodø/Glimt-spilleren satt inn vinnermålet. Det kom på volley etter en pasning fra Mathias Kvistgaard.

Brøndby fikk imidlertid en ganske tung start på kampen da Tonni Adamsen sendte Silkeborg i ledelsen etter bare fem minutter. Nicolai Vallys utlignet elleve minutter senere.

Ohi Omoijuanfo og Henrik Heggheim startet kampen for Brøndby, mens Sebastian Sebulonsen kom inn fra benken etter 83 minutter. Robin Dahl Østrøm satt også på benken for vertene.

Evjen gjorde i januar overgang til Brøndby etter å ha spilt tre år i nederlandske AZ Alkmaar. 23-åringen slo gjennom i Bodø/Glimt.

Tidligere søndag spilte Nicholas Mickelsons OB 2-2 hjemme mot Simen Bolkan Nordlis Randers, mens Magnus Knudsen fikk sin debut for AGF i 1-0-seieren over Velje.