Giulia Gwinn feirer sin andre scoring fredag. Foto: Zac Goodwin / PA via AP / NTB

England slapp inn fire for første gang på 27 år – tapte målfest mot Tyskland

Trenerprofilen Sarina Wiegman måtte fredag se sitt engelske stjernegalleri slippe inn fire mål i en treningskamp mot Tyskland på Wembley. Det har ikke skjedd England siden 1997.

Av NTB | 25.10.2024 22:49:13

Sport: Giulia Gwinn scoret to mål i løpet av kampens elleve første minutter, før Klara Bühl la på til 3-0 etter en halvtime.

Så våknet Wiegmans utvalgte. Drøye ti minutter før pause reduserte Georgia Stanway, før hun satte inn 2-3 med kveldens andre nettkjenning. Med snaue tjue minutter igjen å spille økte Sara Däbritz til 4-2 for Tyskland. Ifølge BBC er det første gang siden 1997 at England slipper inn mer enn tre mål i en landskamp. Også da var Tyskland motstander.

Lucy Bronze og England slo imidlertid tilbake med en redusering ti minutter senere, men det endte 4-3 til Tyskland på Wembley.

Sarina Wiegman og England ble europamestere på hjemmebane i 2022. I VM i fjor tapte de finalen mot Spania.