Giovani Lo Celso scoret et praktmål mandag. Foto: Jon Super / AP / NTB

Drømmescoring av tidligere Tottenham-spiller – så slapp han med skrekken

Giovanni Lo Celso skjøt Real Betis i ledelsen på spektakulært vis i La Liga-møtet med Mallorca mandag. Deretter fikk han rødt kort, men ble reddet av VAR.

Av NTB | 23.09.2024 23:01:21

Sport: Kun sju minutter var spilt av oppgjøret da den tidligere Premier League-spilleren drev framover i banen og ladet skuddfoten. Ballen føk inn i krysset fra langt hold.

Like etter utliknet Dani Rodriguez for Mallorca, før Lo Celso igjen havnet i begivenhetenes sentrum.

En drøy halvtime var spilt da den tidligere Tottenham-spilleren satte inn en susende takling på Mallorca-spiller Victor Garcia. Sistnevnte fikk en ufrivillig luftetur som følge av situasjonen.

Dommer Victor Garcia trakk resolutt opp det røde kortet mot en hoderystende Lo Celso. Så brøt VAR-dommerne inn og ba kamplederen se situasjonen på nytt.

Etter å ha gjort det trakk Garcia i stedet fram det gule kortet og lot Lo Celso spille videre.

Kampen så lenge ut til å ende 1-1, men flere minutter på overtid avgjorde Valery Fernández kampen for Mallorca.

2-1-seieren betyr at Mallorca klatret til femteplass på tabellen. Betis er nummer elleve.