Vinicius Junior (nummer 7) scoret to av Brasils fire mål mot Paraguay i Copa America. Foto: David Becker/AP Photo/NTB.

Copa America: Vinícius Júnior herjet mot Paraguay

Vinícius Júnior ble tomålsscorer da Brasil valset over Paraguay og vant 4–1 i Copa America natt til lørdag norsk tid.

Av NTB | 29.06.2024 05:13:08

Sport: Med tre poeng står Brasil med fire poeng etter to kamper i gruppe D. Det er to poeng mindre enn gruppeleder Colombia, som har vunnet begge sine kamper i gruppespillet.

Etter en målløs kamp mot Costa Rica i den første kampen fant de brasilianske stjernene veien til nettmaskene mot Paraguay. To mål av Vinícius Júnior og ett signert Savio satte tonen i første omgang.

Omar Alderete reduserte tidlig i annen omgang, men Lucas Paquetá fastsatte sluttresultatet til 4–1 etter 65 minutters spill.

Tidligere på kvelden hadde Colombia vunnet 3–0 over Costa Rica. Her satte Liverpool-stjernen Luis Díaz på straffe etter halvtimen, før Davinson Sánchez og Jhon Córdoba satte inn de to siste målene etter pause.

I siste runde av gruppespillet møtes Brasil og Colombia for å avgjøre hvem som blir gruppevinnere. I tillegg møtes Costa Rica – Paraguay. Skulle Costa Rica vinne sin kamp og Brasil tape sin kamp, er Brasil ute av mesterskapet. Kun de to beste lagene fra hver gruppe går videre.