Nestor Lorenzo brukte presstreffet før Copa America-finalen til å kritisere arrangøren. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Colombia-treneren reagerer på lang Shakira-opptreden: – Kan påvirke spillerne

Colombias trener Nestor Lorenzo er ikke fornøyd med at pauseshowet under Copa America-finalen skal vare i opp mot 25 minutter.

Av NTB | 14.07.2024 11:13:21

Sport: Det er artisten Shakira som skal underholde tilskuerne under pausen i finalekampen mellom Colombia og Argentina i Miami søndag kveld.

Normalt varer en pause 15 minutter, men arrangørene har gjort unntak før finalen. For å gjøre plass til Shakiras opptreden forlenges hvilen med ti minutter. Det er ikke Lorenzo fan av.

– Det burde være som enhver annen kamp. Det burde være 15 minutter, det som står i regelboken, sa han på lørdagens pressetreff.

Tidligere i mesterskapet ble Argentina-trener Lionel Scaloni utestengt i én puljekamp for at laget var for sen ut av garderoben ved to anledninger. Lorenzo mener derfor at det er noe dobbeltmoralsk å forlenge pausen i finalen.

– Da vi kom ut i det 16. minuttet i pausen, ble vi sanksjonert. Nå viser det seg at det skal være en konsert som fører til ytterligere forsinkelser.

Colombia-treneren legger til:

– Det kan påvirke spillernes fysikk siden muskulaturen kan bli kald.

Colombia vant sin hittil eneste Copa America i 2001. Argentina er regjerende mester og jakter på sin 16. tittel i turneringen. Det vil være rekordmange, én mer enn Uruguay.