Atletico Madrid-trener Diego Simeone ledet laget sitt til seier over RB Leipzig i mesterligaen. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

CL-jubel for Sørloth og Atlético – sen scoring senket Nusas Leipzig

Alexander Sørloth kunne smile bredt etter Champions League-dysten mot Antonio Nusa og RB Leipzig. På tampen avgjorde Atlético Madrid til 2-1.

Av NTB | 19.09.2024 23:11:15

Sport: Det sørget José María Giménez for da han steg til værs og headet inn vinnermålet i det 90. minutt. Midtstopperen fikk ballen fra Antoine Griezmann i kjølvannet av en corner.

Sørloth spilte den siste halvtimen i Atleticos seiersjakt. Trønderen kom til en sjanse, men forsøket gikk rett på keeper.

Det ble aldri en norsk duell på banen i Madrid. Antonio Nusa startet for Leipzig, men ble byttet ut i pausen etter en anonym omgang.

Benjamin Sesko ga de tyske gjestene en pangstart på oppgjøret. Etter fire minutter stanget sloveneren inn en retur fra sin landsmann Jan Oblak i Atlético-buret. I forveien ble Loïs Opendas skudd avverget med en sterk enhåndsredning, men til ingen nytte.

Atlético tok skikkelig tak i kampen etter baklengsmålet og spilte seg til flere farlige muligheter. Til slutt kom 1-1 da Griezmann fikk inn en vakker volleyscoring.

I neste runde skal Atlético bryne seg på Benfica i Portugal, mens RB Leipzig tar imot Juventus. I det nye CL-formatet med ligaspill spiller hvert lag åtte kamper mot åtte ulike motstandere.