Casemiro i duell med Liverpools Alexis Mac Allister. Manchester Uniteds midtbanemann hadde en tung førsteomgang. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Casemiro og United-stjernene får stryk etter stortap mot Liverpool: – Helt utilgivelig

Tre blemmer ga tre scoringer for Liverpool mot Manchester United, som ikke hadde sjanse i stormøtet mellom dem søndag kveld. Ekspertene river seg i håret.

Av NTB | 01.09.2024 19:05:45

Sport: Liverpool hadde full kontroll og vant 3-0 på Old Trafford.

– Helt utilgivelig, var konklusjonen til Viaplay-ekspert Nils Johan Semb om den første feilen til Casemiro.

– Helt, helt unødvendig. Han spiller så feil som han kan få gjort i en sånn situasjon, sa Semb.

Brasilianeren sendte først av gårde en stygg feilpasning. Deretter mistet han ballen på egen halvdel blant flere Liverpool-spillere. Det ga to mål.

Han kom ikke ut etter igjen etter pausen og ble erstattet av Toby Collyer (20).

– Jeg vil gå så langt som å si at Casemiro har mistet selvtilliten sin litt, sa tidligere United-spiller og Sky Sports-ekspert Gary Neville.

Casemiro har vunnet Champions League fem ganger med Real Madrid. 32-åringen har også tre spanske serietitler på CV-en.

Etter hvilen var det stortalentet Kobbie Mainoo som rotet det til på midten.

Liverpool og Trent Alexander-Arnold jublet for 1-0 før ti minutter var spilt, men VAR konkluderte med offside på Salah.

Casemiros feilpasning etter 34 minutter førte til et Liverpool som fosset framover, og både Dominik Szoboszlai og Diaz var helt alene på bakre stolpe. Sistnevnte headet inn 1-0.

Deretter var det Mainoos tur til å gjøre en feil. Han mistet ballen på egen halvdel, og det førte til at Salah fikk sin første scoring.

– Nå ser det ut som Manchester United trenger en ekstra mann bak der, for de blir fullstendig overkjørt, sa Neville.

Arne Slot har fått en perfekt start på sin første sesong som Liverpool-sjef. Nederlenderen har ledet laget til tre strake seirer og null innslupne mål og topper Premier League sammen med Manchester City.

Luis Díaz (2) og Mohamed Salah scoret målene. Salah leverte også to målgivende pasninger.

Få minutter før pause var Liverpool frampå igjen. Diaz tuppet ballen vekk fra Casemiro, og igjen var det den samme duoen som straffet hjemmelaget knallhardt.