Muamer Brajanac scoret tre mål for Vålerenga søndag. Bildet er fra en kamp mot Moss tidligere i måneden. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Brajanac med hattrick for VIF – økte luken med 4-1-seier over Levanger

Serieleder Vålerenga scoret før minuttet var spilt og hadde full kontroll borte mot Levanger i søndagens 1.-divisjonskamp.

Av NTB | 18.08.2024 18:55:53

Sport: Spissen Muamer Brajanac var i målform og scoret tre ganger for gjestene i 4-1-seieren. Det første kom allerede etter 25 sekunder, da han stanget inn et strøkent innlegg fra Jones El-Abdellaoui.

Sistnevnte var også meget god for VIF, og mot slutten av 1. omgang lekte han med Levanger-forsvaret før han sendte ballen inn i lengste hjørne til 2-0.

VIF hadde full kontroll i Trøndelag, mens vertene stresset bakover. En umarkert Brajanac fikk en enkel jobb med å styre inn 3-0 i kampens 59. minutt.

Seks minutter senere var han frampå igjen etter en keepertabbe. Morten Sætra glapp et innlegg, og da sto dansken klar til å fullbyrde sitt hattrick.

Kvarteret før slutt fikk Levanger et trøstemål ved Simen Hagbø.

Storseieren gjør at Vålerenga har åtte poengs luke på tabelltoppen før de øvrige 1.-divisjonslagene spiller mandag.

Levanger ligger midt på tabellen etter 19 spilte kamper.