Simen Bolkan Nordli viste målform i Danmark søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Bolkan Nordli tomålsscorer i overkjøring av Ohis Brøndby

Simen Bolkan Nordli scoret de to siste målene da Randers rundspilte Brøndby med 4-0 i dansk fotball søndag.

Av NTB | 23.04.2023 18:14:25

Sport: Bolkan Nordli ble sendt på banen med en halvtime igjen å spille og kvitterte for innhoppet med to scoringer.

Målene var den tidligere Aalesund- og HamKam-spillerens første for Randers denne sesongen.

Bolkan Nordli brukte kun tre minutter på å sette inn 3-0-målet etter at han hadde entret banen søndag. Ytterligere sju minutter deretter var han frampå igjen.

Seieren betyr at Randers ligger på fjerdeplass i mestersluttspillet i dansk superliga. Åtte poeng skiller opp til ledende FC København. Mulighetene for avansement er samtidig gode.

Lasse Berg Johnsen sto bak den målgivende pasningen til det første målet til Randers søndag. Han spilte hele kampen for gjestene.

Ohi Omoijuanfo startet kampen for Brøndby, men ble byttet ut 17 minutter før slutt. Håkon Evjen spilte annen omgang som innbytter for hovedstadsklubben.