Simen Bolkan Nordli scoret og assisterte mot Lyngby. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Bolkan Nordli med mål og assist i Randers’ storseier

Simen Bolkan Nordli noterte seg med både scoring og målgivende da Randers vant 6-2 hjemme over Lyngby i nedrykkssluttspillet i Danmark søndag ettermiddag.

Av NTB | 31.03.2024 18:23:08

Sport: Randers har dermed sju poeng ned til Vejle på nedrykksplass, som riktignok har én kamp mindre spilt.

Lyngby ligger på sin side bare fire poeng for Vejle og kjemper for livet for å unngå nedrykk fra den danske superligaen.

Mohammed Fuseini sendte vertene i ledelsen allerede etter åtte minutter, før Oliver Olsen doblet ledelsen ti minutter senere etter å ha blitt spilt opp av Bolkan Nordli.

Lasso Coulibaly sendte Randers opp i 3-0 etter en drøy halvtime, før Fuseini satte inn to scoringen like før og etter hvile. Dermed fullbyrdet han også hattricket sitt.

Etter en snau time noterte også Bolkan Nordli seg på scoringslisten. Det var 24-åringen åttende mål for danskene siden overgangen fra Aalesund i januar 2023.

Andri Gudjohnsen og Magnus Jensen scoret gjestenes to mål.

Lyngby har hatt store problemer denne sesongen. Det fikk blant annet Magne Hoseth smake på da han fikk sparken etter kun 50 dager i jobben. Nordmannen ledet laget i kun to kamper. Det endte med to tap.

Inn for Hoseth kom David Nielsen, som står med to tap og én seier på tre kamper.