Lars-Jørgen Salvesen scoret fire mål i Glimts treningskamp mot Junkeren. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Bodø/Glimt åpnet året med 8-0: Salvesen scoret fire mål

Bodø/Glimt slo til med 8-0-seier i treningskampen mot bynabo Junkeren fra nivå tre torsdag.

Av NTB | 12.01.2023 19:19:19

Sport: Oppgjørets store spiller ble Lars-Jørgen Salvesen. Han fant nettmaskene fire ganger.

Glimt trengte ikke vente mer enn ti minutter på å ta ledelsen. Etter en corner fra Patrick Berg kunne Brede Moe stange ballen i mål.

20 minutter senere sto det 2-0. Etter et imponerende forarbeid fra Nino Zugelj dyttet Albert Grønbæk lett ballen i nettet. Rett før pause økte nysigneringen Fredrik Bjørkan forspranget.

Etter pause fortsatte Glimt dominansen. Fra utenfor 16-meteren sendte Salvesen et skudd i venstre kryss til 4-0. Sju minutter senere scoret samme mann på hodet etter et innlegg fra Fredrik Sjøvold.

Kort tid etter ble Glimt tildelt straffe. Salvesen satte inn ballen sikkert og fullførte hattricket på kun elleve minutter. Men han var ikke ferdig med det.

I det 81. minutt la han Salvesen også på til 7-0. Han sto plassert ved hjørnet av 16-meteren og skjøt fint i krysset.

Like før kampslutt inntok han servitørrollen og spilte videre til Mads Pedersen forut for 8-0-målet.