Oscar Bobb scoret sitt første mål for Manchester City onsdag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Bobb med sitt første City-mål – doblet ledelsen i mesterligakamp

Norges landslagskomet Oscar Bobb (20) gjorde sin første scoring for Manchester City borte mot Røde Stjerne i mesterligaen onsdag kveld.

Av NTB | 13.12.2023 20:20:51

Sport: Bobb fant veien til nettmaskene med en flott avslutning etter en drøy time.

Debutanten Micah Hamilton scoret gjestenes første mål etter snaue 20 minutter. City leder oppgjøret 2-0 med en halv omgang igjen å spille.

Guardiola gjorde hele ni endringer på laget fra 2-1-seieren mot Luton i serien sist helg. Ederson, Rodri, Ruben Dias og Phil Foden var blant stjernene som ble hvilt fra start.

Erling Braut Haaland har trøblet med en belastningsskade i foten den siste uken, og spydspissen er ikke med i troppen mot serberne.