Celin Bizet vartet opp med et ellevilt soloraid hjemme mot Liverpool. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Bizet med drømmemål mot Liverpool – Román Haug reddet uavgjort på hodet

Celin Bizet vartet opp med karrierens kanskje beste mål da Tottenham spilte 1-1 hjemme mot Sophie Román Haugs Liverpool søndag ettermiddag.

Av NTB | 12.11.2023 15:39:45

Sport: Scoringen kom etter en snau halvtime da Bizet snappet opp ballen langt inne på egen banehalvdel, dro av to-tre spillere på vei mot mål og banket ballen i det lengste hjørnet.

– Det er et fantastisk mål. Hun gjør alt selv, helt fra egen banehalvdel. Fantastisk løp. Det er et utsøkt mål på så mange måter, kommenterte Viaplays engelske kommentator.

Torsdag scoret også Bizets kjæreste, Aron Dønnum, mot Liverpool da Toulouse vant 3-2 Europaligaen.

Drøye 20 minutter etter pause reddet Román Haug uavgjort for Liverpool da hun headet inn 1-1-målet på et innlegg. Det var hennes første mål for klubben etter overgangen fra Roma.

Lisa Naalsund noterte seg for en målgivende pasning da Manchester United knuste West Ham 5-0 på hjemmebane.