PSG-spillerne jubler mens GIrona-keeper Paulo Gazzaniga fortviler over tabben som avgjorde onsdagens mesterligakamp. Foto: Christophe Ena, AP / NTB

Bisarr keepertabbe ga PSG seier

Girona så ut til å få poeng borte mot Paris Saint-Germain i sin mesterligadebut, men en fryktelig tabbe av keeper Paulo Gazzaniga i siste minutt ødela alt.

Av NTB | 18.09.2024 23:31:14

Sport: Gazzaniga hadde stått for flere flotte redninger da gjestene sto imot PSG-presset. I det 90. minutt skulle han plukke et flatt innlegg fra Nuno Mendes, men ballen gikk mellom beina hans, traff sneiet venstrebeinet og gikk i mål til 1-0.

Mendes ble først kreditert målet, men Uefa fant at innlegget ikke ville gått i mål uten at keeperen var borti ballen, og dermed ble det stående som selvmål.

Mendes gjorde en god jobb da han føk forbi høyreback Arnau Martinez og slo inn før Alejandro Frances nådde fram med taklingsfoten, men ballen skulle vært keepermat. Det var en fortvilet Gazzaniga som ble forsøkt trøstet av lagkameratene.

Girona sjokkerte med 3.-plass i spansk La Liga forrige sesong og er mesterligaklar for første gang.

PSG dominerte kampen og hadde 26-3 i avslutninger, men takket være innbitt forsvarsspill og flere Gazzaniga-redninger så det ut til å bli poeng på Girona. I stedet fortsatte PSGs perfekte sesongstart med en ny seier.