Barcelona slo Tottenham tirsdag. Her fra en tidligere kamp. Foto: John Locher / AP / NTB

Barcelona slo Kane-løst Tottenham i generalprøven

Barcelona avgjorde på overtid da de slo et Tottenham uten Harry Kane 4-2 i den siste treningskampen før sesongstart.

Av NTB | 08.08.2023 22:04:24

Sport: Robert Lewandowski sendte hjemmelaget i ledelsen etter tre minutter, men etter 36 minutter hadde Oliver Skipp snudd kampen med to scoringer. Med ti minutter igjen utlignet Ferran Torres før Ansu Fati og Abde Ezzalzouli scoret hvert sitt mål på overtid.

Kane scoret fire mål da Tottenham møtte Sjakhtar Donetsk søndag, men grunnet det korte mellomrommet mellom kampene, reiste han ikke med laget til Spania tirsdag.

Kane har blitt kraftig ryktet bort fra de hvitkledde i sommer, men The Athletic skrev tidligere tirsdag at spissen lener mot å fortsette i Tottenham. Bayern München skal være svært interessert i engelskmannen, men ikke greide å matche Tottenhams pengekrav.

Tirsdagens kamp var den første Barcelona spilte på det som skal være klubbens hjemmebane denne sesongen. Camp Nou skal gjennom en oppgradering, som er planlagt å være ferdig i 2026.

Storklubben er ventet å være tilbake i egen storstue fra 2024/25-sesongen, men det skjer med redusert tilskuerkapasitet.