Barcelona-spiller Lamine Yamal (t.h) ble tidenes yngste målscorerer i La Liga da han reduserte mot Granada søndag. Foto: Fermin Rodriguez / AP / NTB

Barcelona-juvel ble historisk – Roberto reddet poeng i sluttminuttene

Barcelonas stjerneskudd Lamine Yamal (16) ble tidenes yngste målscorer i La Liga i 2-2-oppgjøret mot Granada søndag.

Av NTB | 08.10.2023 23:12:35

Sport: Yamal reduserte til 1-2 på overtid i første omgang. Han tok dermed over rekorden som den yngste målscoreren i La Liga. Unggutten er 16 år og 87 dager gammel.

Rekorden tilhørte Fabrice Olinga som var 16 år og 98 år gammel da han scoret for Malaga mot Celta Vigo i 2012.

Bryan Zaragoza hadde allerede scoret to mål for Granada da Yamal reduserte. Den første scoringen kom etter ett minutt spill, mens den andre kom etter halvtimen.

Sergi Roberto utlignet med fire minutter igjen av ordinær tid. Dermed ligger Barcelona på 3.-plass med tre poeng opp til serieleder Real Madrid. Girona ligger mellom de to spanske storhetene med ett poeng mer enn Barcelona.