Jhon Durán senket Bayern München. Foto: Rui Vieira / AP Photo / NTB.

Aston Villa sjokkerte Bayern München – fikk reprise fra mesterligafinalen i 1982

Jhon Durán sikret en overraskende 1-0-seier for Aston Villa hjemme over den tyske storklubben Bayern München i Champions League onsdag kveld.

Av NTB | 02.10.2024 23:01:44

Sport: Dermed gjentok Birmingham-klubben bragden fra mesterligafinalen i 1982. Også da vant Villa 1-0 over Bayern.

Den gang var det Peter Withe som ble matchvinneren, men onsdag kveld het helten Durán, etter at han scoret kampens eneste mål etter 79 minutter.

Premier League-klubben så ut til å få en drømmestart da Pau Torres sendte vertene i ledelsen, men en VAR-sjekk oppdaget en offside i forkant av scoringen.

Hjemmepublikummet kunne likevel slippe jubelen løs etter 79 minutter da Durán satte inn matchvinnerscoringen etter oppspill fra Torres.

Villa sikret forrige sesong Champions League-spill for første gang siden 1982/83-sesongen da de endte som nummer fire i Premier League.