Tomas Soucek sendte West Ham i ledelsen. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB.

Arsenal maktet ikke å ta over tabelltoppen – kontroversiell scoring i 0-2-tapet for West Ham

Arsenal fikk det ikke til å funke da de tapte 0-2 hjemme for West Ham i Premier League torsdag kveld.

Av NTB | 28.12.2023 23:19:21

Sport: Arsenal ville med seier tatt over tabelltoppen fra Liverpool, men fortsetter nå som ligatoer, to poeng bak Merseyside-klubben.

Martin Ødegaard & co. er inne i en smådårlig periode, hvor de står med kun én seier på deres fire siste ligakamper.

Arsenal fikk også en fryktelig start på kampen da Tomas Soucek banket West Ham i ledelsen etter 13 minutter. Målet var imidlertid noe kontroversiell ettersom det kunne se ut som at ballen hadde vært ute av spill før Jarrod Bowen slo assisten.

– Det er på millimeteren i så fall, kommenterte Roar Stokke på Viaplay.

VAR så på situasjonen i flere minutter, men falt til slutt ned på å la scoringen stå.

Etter pause ble vondt til verre for «The Gunners» da tidligere Arsenal-spiller Konstantinos Mavropanos headet inn en corner fra James Ward-Prowse.

Med ni minutter igjen på klokken på dommerteamet i fokus igjen da Angelo Ogbonna felte Bukayo Saka innenfor 16-meteren. Dommer Michael Oliver lot spillet gå, og heller ikke en VAR-sjekk klarte å overbevise hoveddommeren.

Dermed tok West Ham sin tredje strake seier i ligaen. Seieren sender dem også opp på 6.-plass på tabellen.