Narve Gilje Nordås etter finalen på 1500 meter på Stade de France under sommer-OL i Paris 2024. Foto: Beate Oma Dahle / NTB.

Agenten bekrefter – Narve Gilje Nordås stiller i Diamond League-finalen i Brussel

Narve Gilje Nordås (25) har fått plass og stiller på startstreken på 1500 meter under Diamond League-finalen i Brussel kommende fredag.

Av NTB | 10.09.2024 10:16:25

Sport: Det bekrefter Nordås’ agent Nic Bideau overfor NTB.

Det er bare et visst antall løpere som får være med i de ulike øvelsene i Diamond League-finalen, og det var ikke umiddelbart klart om Nordås ville få plass på 1500-meteren etter Diamond League-stevnet i Zürich sist torsdag.

Der løp rogalendingen sin første konkurranse siden OL i Paris og klokket inn 3.34,31 og 12.-plass på Letzigrund Arena.

– Det var et resultat som ikke sto i stil med målet. Jeg prøvde å avansere, men ble pinne stiv med én gang, sa Nordås til NRK etter løpet.

Jakob Ingebrigtsen ble nummer to med 3.29,52 i den samme konkurransen. Ingebrigtsen er også klar for 1500-meterfinalen i Brussel. Hans kandidatur har det aldri vært noen tvil om.

Det er også 5000-meterfinale samme kveld som det er 1500 meter i Brussel. Der stiller naturlig nok verken Nordås eller Ingebrigtsen.