Menu
Max Eberl lot det koke over etter 1-4-tapet for Barcelona. Foto: Sven Hoppe / dpa via AP / NTB.

Bayern-topp raste mot journalister: – Skaff deg en trenerlisens

Bayern Münchens sportsdirektør Max Eberl kokte over da han møtte pressen etter onsdagens 1-4-tap i Catalonia.

Av NTB | 24.10.2024 14:29:29

Sport: Tyskerne ble tidvis kjørt over da Raphinha scoret hattrick og Robert Lewandowski hamret inn ett mål mot sine lagkompiser. Etter fadesen fikk Eberl en rekke spørsmål om Bayern-forsvarerne Dayot Upamecano og Min-jae Kim.

Det falt ikke i god jord hos sportssjefen.

– Skaff deg en trenerlisens, så kan du gjøre det bedre. Det har ingenting med forsvar å gjøre. Det er så billig å skylde på forsvaret når vi slipper inn mål, og når Harry Kane scorer, så er det bare på grunn av Harry Kane, raste han.

– Bayern vinner og taper som et lag, la Eberl til.

Og dessverre for Vincent Kompanys menn har det blitt mest av det sistnevnte i Champions League denne sesongen. Tyskerne startet riktignok ligaspillet med en imponerende 9-2-seier over Dinamo Zagreb, før de tapte 0-1 for Aston Villa og 1-4 for Barcelona.

Nytt av sesongen er at gruppespillet byttet ut med et seriespill, hvor hvert lag spillet åtte kamper. Bayerns fem resterende oppgjør er hjemme mot Benfica og PSG, borte mot Sjakhtar Donetsk og Feyenoord, før de avslutter hjemme mot Slovan Bratislava.

De åtte beste lagene går rett til åttedelsfinale, mens lagene mellom 9.- og 24.-plass må ut i omspill om de åtte siste plassene.

(©NTB)

Flere nyheter: