Menu
Daglig leder i RBK Tore Bjørseth Berdal kan smile etter at klubben torsdag fikk ja til å bygge nye kontorlokaler på Lerkendal. Her fra en hjemmekamp mot LSK i august. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Rosenborg fikk ja fra byrådet – skal bygge kontorlokaler på Lerkendal

Rosenborgs planlagte utbygging av kontorlokaler i området bak øst-tribunen på Lerkendal fikk torsdag grønt lys av byrådet i Trondheim kommune.

Av NTB | 24.10.2024 11:09:19

Sport: Saken må også opp i bystyret, antakelig i november, melder Adressa.

Avisen skriver at nye kontorlokaler kan utgjøre store penger for Rosenborg i framtiden. Klubben planlegger å leie ut kontorlokalene.

«Utbygging av nye kontorarealer på Lerkendal bygger opp under området som innovasjonsdistrikt og utviklingen av Bycampus. Planforslaget er i tråd med kommunens strategiske mål for området og det tillates derfor høy utnyttelse», heter det i begrunnelsen fra kommunen.

Forslaget ble avvist i det tidligere formannskapet, på bakgrunn av erstatningsareal for barn og unge. Det har man nå funnet en løsning på.

«Det er foreslått bedre opparbeidelse av eksisterende areal, samt opparbeidelse av noe nytt areal ved Nils Arne Eggens plass», står det i begrunnelsen.

(©NTB)

Flere nyheter: