Menu
Haaland blir hyllet etter kunstscoringen mot Sparta Praha. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Haaland hylles etter drømmescoring – sammenlignes med Zlatan

Erling Braut Haaland scoret et akrobatisk drømmemål i onsdagens 5-0-seier i mesterligaen. Rio Ferdinand drar sammenligninger med Zlatan Ibrahimovic.

Av NTB | 24.10.2024 07:29:14

Sport: En rekke profiler lot seg begeistre av 2-0-målet til Haaland i seieren over Sparta Praha, der nordmannen avsluttet med hælen på akrobatisk vis. En av dem er Manchester United-legenden Ferdinand.

– Det var som kung-fu. Det var latterlig. Vi har sett ham gjøre det før og det gir Zlatan Ibrahimovic-vibber. Det tar nesten pusten fra deg. Ingen andre scorer mål som det, sa Ferdinand etter kampen på TNT Sports.

Også i egen leir høster Haaland store lovord. Phil Foden kalte nordmannen et «monster», mens trener Pep Guardiola var full av beundring av sin stjernespiss etter kampen.

– Erling har en utrolig kapasitet. Han kan røre ballen 15-20 ganger og ha sju-åtte sjanser. Det er utrolig hvilket talent han har. Han scoret et fantastisk mål, lignende det han scoret mot Dortmund, sa Guardiola ifølge Manchester Evening News.

Haaland scoret nok ett mål i 5-0-seieren og har nå 103 scoringer for City totalt. Bare Sergio Agüero og Raheem Sterling har scoret fler for klubben i Premier League-æraen.

(©NTB)

Flere nyheter: