LIVESENTER
Menu
Manchester City-manager Pep Guardiola snakker om sitt sinteste øyeblikk. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB

Guardiola avslører: – Jeg har aldri vært så sint som da

Manchester City-sjef Pep Guardiola innrømmer nå at han mot slutten av forrige sesong var sintere enn han noen gang har vært som fotballmanager.

Av NTB | 22.10.2024 15:09:14

Sport: Spanjolen kom med avsløringen da han tirsdag møtte pressen foran Citys mesterligamøte med Sparta Praha onsdag kveld.

Til den kampen er ikke Kyle Walker aktuell. Forsvarsveteranen kom tilbake fra den forrige landslagssamlingen med England med en kneskade. Det er ikke noe nytt for Guardiola.

Mot slutten av forrige sesong skjedde det samme. Etter en landskamppause med privatkamper returnerte både Walker og John Stones med smeller som holdt dem ute en lang stund.

Det kostet dyrt for City, som blant annet måtte unnvære duoen i et kvartfinalemøte med Real Madrid i Champions League. Der røk de lyseblå ut av den gjeve turneringen.

– Jeg har aldri vært så sint som i det øyeblikket, og aldri før har jeg vært så skuffet, sa Guardiola.

– Det var privatlandskamper. Vi skulle spille kvartfinale mot Madrid og Premier League-kamper for å vinne tittelen. Etter en vennskapskamp kom to spillere tilbake skadet. Jeg likte det ikke i det hele tatt, fortsatte han.

England spilte to nasjonsligakamper i den landskamppausen tidligere denne måneden. Walker var ubenyttet reserve i den første, mens han spilte hele kampen i 3-1-seieren over Finland 13. oktober.

– Før da jeg var fotballspiller, ringte treneren for landslaget til managerne i de ulike klubbene. Nå snakker ingen om hvordan de (spillerne) har det, hvordan det går med dem, sa Guardiola tirsdag.

City-sjefen understreker at han alltid sier ja til at spillerne hans får representere hjemlandet.

– Det er en glede. Men når det er en vennskapskamp, ​​kan du ikke komme tilbake skadet. Jeg beklager, sa spanjolen.

(©NTB)

Flere nyheter: