Menu
Per-Mathias Høgmo skal ha blitt kontaktet av gamleklubben Djurgården, som ser etter ny hovedtrener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Svenske medier: Djurgården har kontaktet Høgmo om trenerjobben

Stockholmsklubben Djurgården er på jakt etter ny hovedtrener og skal ha kontaktet sin tidligere trener Per-Mathias Høgmo.

Av NTB | 22.10.2024 11:19:22

Sport: Både Expressen og Fotbolldirekt hevder å vite at Djurgården har tatt kontakt med nordmannen, som var hovedtrener der i 2013.

Allsvenskan-laget valgte mandag å sparke trenerduoen Kim Bergstrand og Thomas Lagerlöf etter derbytapet mot Hammarby.

Ifølge Expressen er det sannsynlig at nordmannen bli for kostbar, ettersom Høgmo også ønsker flere av sine egne folk inn i trenerstaben til Djurgården. Det oppgis samtidig at veteranen er innstilt på å lytte til tilbudet.

I 2013 tok Høgmo over som trener etter at Djurgården hadde fått en fryktelig start på sesongen. Nordmannen fikk orden på skuta og ble ansatt som norsk landslagstrener senere samme år.

I 2021 returnerte Høgmo til Allsvenskan, da han tok over nedrykkstruede Häcken. Der endte Høgmo med å lede laget til både seriegull og cupgull.

64-åringen var sist trener i japanske Urawa Red Diamonds, men i august fikk Høgmo sparken etter bare et drøyt halvår i klubben.

Tidligere i oktober skal Høgmo ha vært aktuell som ny trener i skotske Hearts, men ifølge NRK valgt den tidligere landslagssjefen å takke nei.

(©NTB)

Flere nyheter: