Mats Zuccarello (nummer 36) ser på lagkamerat Jonas Brodin i duell med Columbus Blue Jackets-spiller Sean Kuraly. Nordmannen scoret ett av målene i 3-1-seieren. Foto: Paul Vernon/AP Photo/NTB

Zuccarello-scoring da Minnesota slo Columbus

Mats Zuccarello scoret ett av målene da Minnesota Wild vant 3-1 i lørdagens NHL-kamp borte mot Columbus Blue Jackets.

Av NTB | 20.10.2024 03:49:15

Sport: Nordmannen satte inn Minnesotas tredje mål åtte minutter inn i siste periode da han dro seg inn fra venstre og satte pucken mellom beina på Columbus-keeperen.

Det var Zuccarellos scoring nummer 201 i NHL.

Før det hadde Marco Rossi, Kirill Kaprizov sørget for tomålsledelse til gjestene. Yegor Chinakhov satte inn ett trøstemål for Columbus Blue Jackets da det gjensto halvannet minutt på klokka.

Mats Zuccarello fikk i alt 17 minutter og 51 sekunder minutter på isen for Minnesota.