Stefan Espeland (t.v.) var blant målscorerne da Storhamar slo Stavanger Oilers. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Lise Åserud / NTB

Storhamar vant toppkampen – slo tilbake etter tung start

Et tidlig baklengsmål rystet ikke Storhamar i 4-2-seieren over Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey. Resultatet tok Vålerenga til tabelltoppen.

Av NTB | 19.10.2024 21:19:13

Sport: Før runden lå Oilers øverst, men lørdagens smell på Hamar sørget for at VIF beholdt luken på tre poeng laget skaffet seg etter å ha slått Lillehammer tidligere på kvelden.

Gjestene fra Stavanger tok ledelsen ved Tristin Langan etter snaut tre minutter, men det tok ikke lang tid før Stefan Espeland og Austin Cangelosi hadde snudd kampen. Det gikk to minutter mellom scoringene som fikset 2-1.

Håvard Salsten økte Storhamars forsprang i midtperioden, og senere ordnet Andreas Martinsen 4-1. På tampen satte Sebastian Wännström inn en Oilers-redusering.

Storhamar er fem poeng bak Vålerenga og har to opp til Stavanger Oilers, men har to kamper mindre spilt enn rivalene.

Villiam Haag scoret to ganger da VIF fikk med seg 3-1-seier fra Lillehammer. Det ble 6-1 til Frisk Asker i bortekampen mot Lørenskog, mens Sparta slo Comet Halden 6-3 i østfoldderbyet.

Narvik avgjorde til 3-2 over Stjernen i Fredrikstad etter straffeslagkonkurranse.