LIVESENTER
Menu
FOTO: Frende Forsikring

Refleksens dag markert med gratis refleksbånd i Haugesund

I dag tidlig ble Refleksens dag markert i Haugesund med utdeling av gratis refleksbånd flere steder i Haugesund. Initiativet understreker viktigheten av å være synlig i trafikken.

Av tomas | 17.10.2024 10:55:55

Refleksens dag: I dag tidlig ble Refleksens dag markert i Haugesund med utdeling av gratis refleksbånd. Initiativet understreker viktigheten av å være synlig i trafikken.

Gratis refleksbånd ble delt ut på fortauet langs Karmsundgata, fra Lillesund skole og nordover til krysset i Storasundgata, skriver Haugesunds avis.

Representanter fra brannvesenet, Haugesund kommune og Rogaland fylkeskommune, alle iført gule vester, deltok aktivt i markeringen

Refleksens dag, som markeres 17. oktober, minner oss om betydningen av å være synlig i trafikken, særlig i den mørke årstiden. Eksperter understreker viktigheten av å velge CE-merkede reflekser, som oppfyller strenge krav til synlighet og refleksjonsevne.

«Valg av riktig refleks kan være forskjellen mellom liv og død på veien,» påpeker sikkerhetsforkjempere. De oppfordrer alle til å bruke refleks og være bevisste på sin synlighet i trafikken, spesielt når dagene blir kortere og mørkere.

Flere nyheter: