Menu
Illustrasjonsfoto: Frank May / NTB

Utsira kommune tilbyr tilskudd til aldersvennlige tiltak

Utsira kommune lyser ut 20.000 kroner til prosjekter som fremmer aldersvennlighet og universell utforming. Midlene kan blant annet brukes til både enkeltstående arrangementer og varige tiltak.

Av tomas | 15.10.2024 15:01:33

Utsira: Utsira kommune inviterer lag, foreninger og enkeltpersoner til å søke om tilskudd til aldersvennlige tiltak og prosjekter som fremmer universell utforming.

Totalt 20.000 kroner er satt av til formålet, med en maksimal støtte på 10.000 kroner per tiltak. Det skriver kommunen på sine nettsider.

Initiativet kommer etter ønske fra Utsira fellesråd for eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne. Midlene kan brukes til både enkeltstående arrangementer og varige tiltak, som for eksempel utplassering av aldersvennlige benker.

Søkere oppfordres til å beskrive tiltaket, kostnader og planlagt gjennomføring. Tilskuddet utbetales på forskudd, men rapport og bilder må leveres etter gjennomføring.

Søknadsfristen er 25. oktober 2024.

Kontakt levekårssjef eller miljø- og jordbrukssjef for nærmere opplysninger om tilskuddsordning her: https://utsira.kommune.no/utsira-kommune-2/

Flere nyheter: