Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte søndag på overtid mot Winnipeg Jets. Kyle Connor (nummer 81) satte inn den avgjørende scoringen. Foto: Fred Greenslade / The Canadian Press via AP / NTB

Zuccarello-tap på overtid mot Winnipeg Jets

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte søndag borte mot Winnipegs Jets. Vertene vant 2-1 på overtid.

Av NTB | 14.10.2024 03:11:23

Sport: Mats Zuccarello, som lørdag scoret sitt 200. NHL-mål, måtte søndag gå målløs av isen da Minnesota Wild tapte bortekampen mot Winnipegs Jets.

I Canada avgjorde vertene på overtid og vant 2-1.

Det var Minnesota Wild som etter fire minutters spill tok ledelsen med et langskudd fra Jake Middleton. Utligningen kom i periodens siste sekund ved Mark Scheifele.

Winnipeg presset på for scoring i midtperioden, men klarte ikke omsatte sjansene i mål. Også i tredje periode hadde Minnesota Wild mer enn nok med å hindre vertene i å score – og det sto 1-1 etter ordinær tid.

Kampen ble avgjort før minuttet var spilt av overtiden. I powerplay satte Kyle Connor pucken bak gjestens keeper og avgjorde kampen.

Mats Zuccarello fikk totalt 20 minutter og 22 sekunder på isen.