Menu
Marcelo Bielsa svarer på Suarez-kritikk. Foto: Daniel Apuy / AP / NTB

Trenerprofil om flengende Suarez-kritikk: – Har påvirket autoriteten min

Luis Suárez la lite mellom da han kritiserte Uruguays landslagssjef Marcelo Bielsa nylig. Treneren innrømmer at han ikke er upåvirket av kraftsalven.

Av NTB | 13.10.2024 10:51:32

Sport: Suárez avsluttet landslagskarrieren som i forrige måned. Ikke lenge etter ga han et oppsiktsvekkende intervju til den latinamerikanske kringkasteren DSports.

Der sa den tidligere Liverpool- og Barcelona-stjernen at landslagssjef Bielsa har «splittet hele spillergruppen» og at enkelte spillere har vurdert å slutte på landslaget.

Uruguays fremste målscorer gjennom tidene ba i tillegg fansen om «ikke å ta det ut på spillerne når ting går galt», fordi «spillerne når en grense, og de vil eksplodere» med hensyn til Bielsa.

Nå har trenerprofilen svart på spørsmål om kritikken. Svarene er gjengitt av BBC.

– Når det gjelder hvordan situasjonen (kritikken) påvirket meg, ignorerer jeg ikke det som skjedde, og jeg vet at min autoritet ble påvirket på en eller annen måte, sa Bielsa etter lørdagens overraskende 0-1-tap mot Peru.

Han avviste samtidig at Suarez-intervjuet kan ha bidratt til nederlaget.

– Det endret ikke overbevisningen kampen ble forberedt med og måten gruppen og trenerteamet jobbet på. Forberedelsene var de samme som alltid, sa Bielsa.

Bielsa har en fortid som trener i blant annet engelske Leeds.

(©NTB)

Flere nyheter: