LIVESENTER
Menu
R. Kelly soner allerede en lang fengselsstraff for overgrep, menneskehandel og organisert kriminalitet. Nå kommer også datteren med anklager om at han forgrep seg på henne da hun var barn. Den tidligere musikkstjernen avviser anklagen. Arkivfoto: Nam Y. Huh / AP / NTB

R. Kellys datter anklager ham for overgrep

Datteren til den overgrepsdømt musikkstjernen R. Kelly sier i en ny dokumentarserie at han forgrep seg på henne da hun var barn.

Av NTB | 13.10.2024 02:01:18

Kultur og underholdning: Buku Abi, som tidligere gikk under navnet Joann Kelly, sier i en episode av serien «R. Kelly’s karma: A daughter’s journey» at overgrepene skjedde da hun var åtte-ni år gammel, skriver bransjenettstedet Billboard.

– Han var alt for meg. I lang tid ville jeg ikke engang tro selv at det hadde skjedd, sier Abi.

– Jeg var redd for å fortelle det til noen. Jeg var redd for å fortelle det til moren min.

Kelly avviser anklagene. Han soner allerede en dom på 30 års fengsel etter at en jury i New York for tre år siden dømte ham for menneskehandel og organisert kriminalitet. I 2022 ble han dømt til 20 års fengsel for seksuallovbrudd i en separat sak.

Den tidligere R & B-stjernen har vunnet tre Grammy-priser og vært nominert 25 ganger. På et tidspunkt var han en av verdens største artister. Sangen «I Believe I Can Fly», som ble laget til Michael Jordan-filmen «Space Jam», gikk til topps i en rekke land. I Norge nådde den opp til andreplass på VG-lista.

(©NTB)

Flere nyheter: