Alexander Straus og Bayern tapte for Wolfsburg lørdag. Foto: Sven Hoppe / dpa via AP / NTB

Straus og Bayern gikk på sesongens første tap

Bayern Münchens kvinnelag har levert strålende hittil denne sesongen under ledelse av Alexander Straus, men lørdag ble det 0-2-tap for Wolfsburg.

Av NTB | 12.10.2024 19:51:44

Sport: Tuva Hansen startet i Bayern-forsvaret, men ble byttet ut like etter pause. Da hadde Vivien Endemann scoret det som skulle bli matchvinnermålet allerede etter fem minutters spill. I annen omgang doblet Lineth Beerensteyn ledelsen. Justine Kielland ble sittende hele kampen på hjemmelagets benk.

Bayern vant alle sine fem første seriekamper denne sesongen og beseiret dessuten Arsenal hele 5-2 i mesterligaen tidligere i uken.

Lørdag stoppet det røde seierstoget i Wolfsburg. Bayern leder fortsatt Bundesliga ett poeng foran Leverkusen. Eintracht Frankfurt og Wolfsburg er to poeng bak lederlaget. Leverkusen spilte lørdag 1-1 mot Werder Bremen. Emilie Bragstad ble byttet inn på tampen for Leverkusen, mens Julie Jorde forble ubenyttet reserve.

Straus byttet ut Brann med Bayern i 2022 og har ledet laget til to strake titler i hjemlig liga. Tidligere i år undertegnet han en ny kontrakt som strekker seg til sommeren 2026.