Guro Reiten og hennes Chelsea-lag har fått en solid start på sesongen. Her under en mesterligakamp nylig. Foto: Zac Goodwin / PA via AP / NTB

Reitens Chelsea fortsatt ubeseiret – slo Maanum og Arsenal

Guro Reiten og hennes Chelsea-lag står med tre strake seirer i innledningen av superligasesongen etter 2-1 over Frida Maanum og Arsenal lørdag.

Av NTB | 12.10.2024 16:51:23

Sport: Mens Chelsea har ni poeng på tre kamper, har Arsenal karet til seg fem på sine fire spilte oppgjør. Lørdagens nederlag var Arsenals første i ligaen denne sesongen etter én seier og to uavgjort før det.

Chelseas seier på bortebane kom etter scoringer fra Mayra Ramírez og Sandy Baltimore etter bare 16 minutters spill. Caitlin Foord reduserte for Arsenal før pause, men det forble målløst etter hvilen.

Reiten startet og spilte 89 minutter for vinnerlaget, mens Maanum ble byttet inn etter 67 minutter i jakten på Arsenal-utligning. Maanum og co. skal kommende uke møte Vålerenga i mesterligaens puljespill. Kampen spilles på klubbens storstadion i Nord-London onsdag.

Chelsea kan i løpet av helgen få besøk av Manchester United på tabelltopp. De rødkledde som har Lisa Naalsund, Celin Bizet og Elisabeth Terland i troppen, møter Tottenham søndag ettermiddag.