Menu
Edmonton Oilers-trener Kris Knoblauch måtte se Raphael Lavoie forsvinne fra klubben. Foto: Jason Franson/The Canadian Press via AP / NTB

Bisarr uke for NHL-spiller – ble vraket tre ganger i merkelig klubbsirkus

NHL-spilleren Raphael Lavoie har bak seg en kaotisk uke han neppe så komme. Ikke mindre enn tre ganger har han byttet klubb.

Av NTB | 12.10.2024 10:11:25

Sport: Det er Sports Illustrated som forteller den bisarre historien om klubbsirkuset som har omgitt 24 år gamle Lavoie.

Tidligere denne uken ville Edmonton Oilers sende canadieren ned til farmerligaen AHL, til tross for at han hadde signert ny kontrakt så sent som i sommer. Som følge av dette måtte Lavoie settes på den såkalte «waivers»-listen til klubben.

Det åpnet for at andre klubber kunne snappe opp 24-åringen, og det gjorde Vegas Golden Knights. Den nye klubbtilhørigheten varte imidlertid ikke lenge.

Dagen etter ble Lavoie så plassert på «waivers»-listen til Golden Knights og på ny plukket opp av Edmonton Oilers. Den canadiske klubben ville som nevnt ikke miste 24-åringen, men ønsket å sende ham til AHL.

I et nytt forsøk på å gjøre det siste, ble Lavoie igjen plassert på «waivers»-listen, og bisart nok ble han igjen plukket opp av Golden Knights.

Alt skjedde i løpet av seks intense dager.

Nå er det klart at Lavoie i tiden som kommer skal spille for Vegas-klubbens farmerlag Henderson Silver Knights.

– Vi ønsket ikke å miste ham, vi prøvde bare å få ham ned til Bakersfield (AHL). Han er en vi åpenbart har investert mye tid i, og jeg synes han hadde en god pre-season, han gjorde mange bra ting, sier Edmontons daglige leder Stan Bowman til Sports Illustrated ifølge Aftonbladet.

(©NTB)

Flere nyheter: