Menu
Trevor Lawrence og Jacksonville Jaguars får en vanskeligere oppladning til kampen mot Chicago Bears i London. Foto: John Raoux / AP / NTB

NFL-lag påvirkes av orkanen – må utsette reise til London-kamp

Jacksonville Jaguars må endre oppladningen til kampen mot Chicago Bears i London søndag. Orkanen Milton sørger for en senere utreise fra Florida.

Av NTB | 10.10.2024 13:01:24

Ulykker og naturkatastrofer: Orkanen inntok delstaten onsdag kveld og har herjet i nattetimene. Opprinnelig skulle Jacksonville Jaguars fly til London torsdag kveld, men reisen blir forsinket grunnet værtrøbbelet, opplyser en talsperson for klubben til nyhetsbyrået AP.

Orkanen Milton har sørget for store ødeleggelser i Florida det siste døgnet, og nå preger den også Jaguars’ reise til England. I tillegg har Jaguars utsatt et pressemøte fredag, og treningen blir ikke før lørdag ettermiddag.

I London skal Jaguars møte Chicago Bears på Premier League-klubben Tottenhams stadion søndag. Jaguars blir deretter værende i London og skal møte New England Patriots på Wembley stadion en uke senere.

Emil Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning reiste tidligere i uken ut av Florida med tanke på uværet som ventet. Laget møter Carolina Hurricanes borte i sin første kamp denne NHL-sesongen natt til lørdag.

I en periode var orkanen Milton i kategori 5, det høyeste på skalaen, men den er senere nedjustert. Milton er ventet å krysse Florida og fortsette ut over Atlanteren torsdag mens den svekkes ytterligere.

(©NTB)