Menu
Paulo Fonseca var misfornøyd med dømmingen da Milan tapte mot Fiorentina søndag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Milan-sjefen tordnet mot dommerteamet etter nytt tap: – Dette er ikke et sirkus

Milans hovedtrener Paulo Fonseca var alt annet enn fornøyd med dømmingen etter at det ble delt ut hele tre straffespark i lagets 1-2-tap mot Fiorentina søndag kveld.

Av NTB | 07.10.2024 08:31:36

Sport: Samtlige av forsøkene fra krittmerket ble reddet. Milan-målvakt Mike Maignan stanset forsøket fra italienske Moise Kean, mens tidligere Manchester United-målvakt David de Gea sto i veien for straffesparkene til både Theo Hernández og Tammy Abraham.

Etter kampen raste gjestenes trener Fonseca mot straffesparkavgjørelsene.

– Jeg liker ikke å snakke om dømmingen, men dette er ikke fotball. Fotball er en kontaktsport, og en liten berøring bør ikke være nok til å blåse straffespark. Det gjør alle nervøse, og det skaper problemer. Dette er ikke et sirkus, sa Fonseca til DAZN.

Det var imidlertid ikke bare dommerteamet Fonseca var misfornøyd med søndag.

– Før pause manglet vi defensiv intensitet og duellkraft. Vi var ikke disiplinerte nok. Så klart er jeg opprørt. Pulisic skal ta våre straffer. Dette skal aldri skje og jeg har gitt beskjed til spillerne, sa Milan-sjefen.

Yacine Adli sendte Fiorentina i ledelsen ti minutter før sidebyttet. Med en halvtime igjen å spille kvitterte Christian Pulisic til 1-1, men et kvarter før slutt avgjorde Albert Gudmundsson kampen for vertene.

Søndagens nederlag var Milans andre strake i alle turneringer. Tirsdag tapte italienerne 0-1 borte mot Leverkusen i mesterligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: