Menu
Kristoffer Ventura er tilbake på PGA-touren i golf etter sterkt spill i B-tourmesterskapet i Indiana. Foto: George Walker IV, AP / NTB

Strålende avslutning av Kristoffer Ventura – PGA-touren neste

Kristoffer Ventura avsluttet PGAs B-tourmesterskap på strålende vis med en runde fire slag under par og kan glede seg til spill på PGA-touren igjen neste år.

Av NTB | 06.10.2024 19:51:21

Sport: Han endte på delt 7.-plass i turneringen og ble nummer 24 på B-tourens sammenlagtliste. De 30 beste får tourkort til verdens gjeveste golftour.

Ventura innledet med to sterke 70-runder som plasserte ham på delt 7.-plass halvveis i turneringen. Lørdagens 74-runde sendte ham et stykke nedover på listene, men fortsatt lå han an til å greie topp-30-målet med god margin.

Søndag feide han all tvil til side med en liten birdiefest på siste halvdel. Etter birdie på 3., 10., 11. og 13. hull var han fire slag under par.

Dagens første bogey kom på 16. hull, men det ble også den eneste. Han slo umiddelbart tilbake med birdie på 17. hull og var igjen fire slag under par for dagen.

Han endte tre slag bak Braden Thornberry, som vant turneringen og klatret fra 51.- til 16.-plass i sammendraget.

Alistair Docherty og Doc Redman, som delte 2.-plassen ett slag bak Thornberry, greide ikke å slå seg inn på topp-30-lista.

(©NTB)

Flere nyheter: