LIVESENTER
Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Travel natt for politiet

Promillekjøring i Vindafjord, slagsmål i Suldal, tenåring slått flere ganger på Stord, mann slått ned i Haugesund og mann utagerte mot politiet i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 06.10.2024 06:44:12

Politilogg: Det har vært en rekke oppdrag for politiet natt til søndag både på Haugalandet og i Sunnhordland.

17:30 – Aggressiv mann ved Helsehuset i Haugesund

Politiet fikk melding om en mann i 60-årene som oppførte seg aggressivt ved Helsehuset i Haugesund. Han sparket på vegger og et busskur, og var sterkt beruset. Politiet arresterte ham og plasserte ham i drukkenskapsarresten.

21:05 – Mann lagt i bakken på Indre kai i Haugesund

En mann i 30-årene ble så aggressiv på et utested på Indre kai at andre gjester måtte legge ham i bakken. Politiet fikk kontroll på mannen, som var beruset, og han ble innbrakt til glattcelle.

00:17 – Fest ute av kontroll på Bokn

Politiet rykket ut etter melding om at en fest på et forsamlingshus på Bokn hadde gått over styr. Da politiet ankom stedet, hadde situasjonen roet seg, og festen ble avsluttet uten videre hendelser.

00:19 – Offentlig urinering på Indre kai

En mann i 20-årene ble ilagt et forelegg etter å ha urinert offentlig på Indre kai i Haugesund. Politiet påla ham bot som en rutinemessig reaksjon på hendelsen.

01:14 – Fører blåste over lovlig verdi på Elleflåt

En mann i 30-årene ble stoppet av en politipatrulje på E134 ved Elleflåt i Vindafjord klokken 01:14 natt til søndag. Mannen blåste over lovlig promillegrense og ble deretter tatt med til legevakten for nødvendige prøver. Politiet beslagla førerkortet hans, og det er opprettet sak mot ham.

01:15 – Slagsmål på Indre kai, Haugesund

Politiet måtte gripe inn da to tenåringer og en mann i 20-årene havnet i slagsmål på Indre kai. Ingen ble skadet, og alle involverte ble bortvist fra stedet.

01:45 – Kroppskrenkelse i Leirvik sentrum på Stord

En mann i tenårene ble slått flere ganger av en annen mann i 20-årene under et slagsmål på Stord. Den mistenkte forlot stedet før politiet kom, men ble pågrepet en time senere. Han var beruset og samarbeidet ikke. Politiet bortviste ham fra Leirvik, og sak er opprettet.

02:12 – Aggressiv gjest på Indre kai

En gjest i slutten av 20-årene ble aggressiv og truende på Indre kai. Vekterne grep inn, og da politiet ankom, ble det klart at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble tatt med til arresten.

02:30 – Politiet rykket ut etter melding om slagsmål på Sand i Suldal

Politiet rykket ut til Sand i Suldal klokken 02:30 etter melding om en amper situasjon og tilløp til slagsmål. Da patruljen ankom stedet, hadde de involverte forsvunnet, og det var rolig i området. Politiet avsluttet på stedet uten ytterligere hendelser.

02:40 – Mann slått ned i Haugesund sentrum

En mann i 40-årene ble slått ned av ungdommer i Haugesund sentrum klokken 02:40. Politiet ankom stedet og fikk kontakt med fornærmede. Ambulanse fraktet mannen til sykehuset, mens politiet jobber videre med å identifisere de ansvarlige. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

03:25 – Beruset mann nektet å oppgi personalia

En mann i 20-årene ble kastet ut fra et utested på Indre kai. Da politiet ankom, nektet han å oppgi personalia og satte seg til motverge. Mannen ble arrestert og anmeldt for forulemping av politiet. Mannen er anmeldt for å nekte å oppgi personalia og for forulemping av politiet.

Flere nyheter: