Menu
Dani Carvajal måtte fraktes av banen etter at han pådro seg en kneskade i Real Madrids seier over Villarreal. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Real Madrid-stjerne bekrefter alvorlig skade: – Vil komme tilbake som et vilt dyr

Real Madrid-veteranen Dani Carvajal (32) må opereres etter at han ødela høyrekneet i lørdagens 2-0-seier over Villarreal.

Av NTB | 06.10.2024 09:11:23

Sport: Han gikk selv ut med siste nytt om skaden få timer etter kampen. I en melding på Instagram skrev Carvajal at den er så ille som TV-bildene antydet.

– Det er bekreftet at det er en alvorlig korsbåndsskade. Jeg skal opereres og blir borte fra banen i noen måneder.

Den spanske landslagsbacken la ved et bilde av seg selv tatt i ambulansen på vei til sykehuset.

– Jeg gleder meg til å starte opptreningen, og jeg vil komme tilbake som et vilt dyr. Mange takk for alle meldingene, jeg føler meg elsket, skrev Carvajal videre.

Kneskaden oppsto i en tilsynelatende udramatisk duell med Yeremy Pino. Reprisene viste at Carvajal trolig sparket forkjært, og han grep seg umiddelbart til høyre kne. Han lå skrikende igjen på gresset og måtte fraktes ut på båre.

Forsvarsspilleren har vært en viktig mann for Real Madrid i over ti år. Sist sesong scoret han åpningsmålet i Champions League-finalen mot Borussia Dortmund, og i sommer var 32-åringen med på å vinne EM med Spania.

(©NTB)

Flere nyheter: