Menu
Røyk stiger opp etter israelske flyangrep mot Libanons hovedstad Beirut lørdag. Foto: Bilal Hussein / AP / NTB

Hizbollah: Kontakten brutt med mulig Nasrallah-arvtaker

En kilde i Hizbollah sier de har mistet kontakten med Hassan Nasrallahs nevø Hashem Safieddine. Han skal ha vært mål for et israelsk angrep i Beirut fredag.

Av NTB | 05.10.2024 18:11:15

Politikk: Hashem Safieddine ble regnet som en mulig arvtaker etter Nasrallah, som ble drept fredag 27. september i et israelsk angrep mot Beirut.

– Kontakten med Safieddine har gått tapt etter de voldsomme angrepene mot Beiruts sørlige forsteder tidlig fredag, sier Hizbollah-kilden til nyhetsbyrået AFP.

– Vi vet ikke om han var på stedet som ble angrepet, eller hvem andre som kan ha vært der sammen med ham, føyer vedkommende til. En annen kilde «nær Hizbollah» bekrefter at det ikke er mulig å kontakte Safieddine og at det er ukjent hvor han befinner seg.

Ifølge kilden var Nasrallahs nevø sammen med Hizbollahs etterretningssjef Hajj Murtada da det israelske angrepet fant sted.

– Hizbollah forsøker å nå fram til det underjordiske hovedkvarteret som ble angrepet, men hver eneste gang angriper Israel igjen for å hindre redningsinnsatsen, sier vedkommende.

Det libanesiske helsedepartementet sier i en uttalelse at 25 personer ble drept og 127 såret i israelske angrep mot Libanon fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: