Menu
OBS: kan kun brukes i forbindelse med TV-aksjonen 2024; Foto: Foto: NRK TV-aksjonen
Julian (4) på sykehuset i Umeå under behandling. Foto: NRK TV-aksjonen

Moster skule kåret til årets ildsjel i TV-aksjonen

Moster skule på Bømlo har blitt kåret til "Årets ildsjel" i TV-aksjonen. Skolen engasjerer vært år hele lokalsamfunnet til å samle inn penger til gode formål. Årets TV-aksjon har barnekreft som tema.

Av tomas | 02.10.2024 17:59:58

TV-aksjonen 2024: Moster skule på Bømlo har blitt kåret til Årets ildsjel i TV-aksjonen, en pris som hyller deres enestående engasjement for å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Skolen har i over 25 år vært en pådriver for engasjere lokalsamfunnet på å være med på å samle inn penger til gode formål. Så langt har de samlet inn over 1,5 millioner kroner til formålet, skriver TV-aksjonen i en pressemelding.

Årets TV-aksjon går til barnekreftforeningen
Årets TV-aksjon har barnekreft som tema, og ved å involvere elever i alle aldre i innsamlingsarbeidet, har skolen på Bømlo ikke bare bidratt til å samle inn betydelige midler, men også til å skape en ny generasjon engasjerte samfunnsborgere.

Takker lokalsamfunnet i Bømlo
Rektor Joakim Lund understreker at prisen tilhører hele lokalsamfunnet i Bømlo: «Vi er svært takknemlige for all støtte vi har fått opp gjennom årene. Sammen har vi klart å gjøre en forskjell for barn og familier som rammes av kreft.»

Fakta
Annenhver dag får et barn i Norge kreft, og hver uke blir 10 barn født med hjertefeil. Når et barn blir sykt, rammes hele familien. Les mer på Barnekreftforeningens nettsider.

Her kan du også melde deg som bøssebærer eller gi en gave.

Prisen for Årets ildsjel i TV-aksjonen deles ut av Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery tirsdag 8. oktober kl. 12 på Rådhusplassen i Oslo.

Flere nyheter: