Menu
TOPPKANDIDATAR: Geir Pollestad og Lisa Marie Ness Klungland er toppkandidater for Rogaland Sp til stortingsvalget i 2025. Foto: Rogaland Sp

Pollestad og Klungland toppkandidater for Sp i 2025

Nominasjonskomiteen i Rogaland Senterparti har innstilt Geir Pollestad og Lisa Marie Ness Klungland som toppkandidater til stortingsvalget i 2025, ifølge en pressemelding fra partiet.

Av Egil M Solberg | 01.10.2024 12:28:04

Valg 2025: Geir Pollestad, som har vært fast medlem av Rogalandsbenken siden 2013 og nå er landbruks- og matminister, uttrykker at han er svært motivert for en ny periode.

– Det er viktig med kontinuitet fra Sp for å sikre Rogalands interesser på Stortinget og i regjeringen, sier Pollestad.

Med på listen er også Lisa Marie Ness Klungland, sykepleier fra Vindafjord og medlem av Helse- og omsorgskomiteen. Hun ønsker å fortsette arbeidet med å styrke innbyggernes trygghet.

Nominasjonskomiteens leder, Arne Bergsvåg, uttrykker stor tilfredshet med kandidatene og påpeker at de står for kontinuitet i en tid med forventede store utskiftinger. Den endelige listen skal være klar til høsten.

Vraket

Tor Inge Eidesen fra Haugesund har vært fast vikar på Stortinget for Senterpartiet siden august i fjor. Men han får ikke være med videre.

Flere nyheter: